Program

Monday, September 26, 2016
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
›8:00 (1h)
›9:00 (10min)
Opening
Welcome
› Amphitheater
›9:10 (50min)
Invited keynote 1
Shia-Hui Peng, Swedish Defence Research Agency, FOI, Sweden
› Amphitheater
›10:00 (30min)
› Hall
›10:30 (1h40)
Session 1 - A : Advances in HRLM
Shia-Hui Peng, Swedish Defence Research Agency, FOI, Sweden
› Amphitheater
›10:30 (1h40)
Session 1 - B : Numerics
Stefan Wallin, KTH Stockholm
› Auditorium
›12:10 (1h40)
› Hall
›13:50 (10min)
Tecplot
Yannick Hoarau, Strasbourg University
› Amphitheater
›14:00 (50min)
Invited keynote 2
Florian Menter, ANSYS Germany GmbH
› Amphitheater
›14:50 (1h15)
Session 2 - A : Turbine
Florian Menter, ANSYS Germany GmbH
› Amphitheater
›14:50 (1h15)
Session 2 - B : LES/SGS
Sylvain Lardeau, CD-Adapco, UK
› Auditorium
›16:05 (30min)
› Hall
›16:35 (50min)
Session 3 - A : Cylinder Flows
Mikhail K. Strelets, NTS, Saint-Petersburg
› Amphitheater
›16:35 (1h15)
Session 3 - B : Automotive
Branislav Basara, AVL List GmbH
› Auditorium
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
e
Online user: 1 RSS Feed